Exedo - Webdesign Bleiswijk
Lees voor

Website laten maken

Hoe gaat dat in zijn werk?

vrijblijvende kennismakingKennismaking

Tijdens het oriëntatiegesprek vertellen we u wie we zijn en vormen ons een indruk van uw bedrijf/organisatie. We horen graag uw ideeën op het gebied van ontwerp en functionaliteit. We bekijken samen de mogelijkheden en wat voor uw situatie belangrijk is. Bij het ontwikkelen van uw website houden wij rekening met de herkenbaarheid van uw bedrijf om een optimaal resultaat te bereiken.

scherpe offerteOfferte

Nadat uw wensen bij ons bekend zijn, maken we een vrijblijvende offerte. Hierin vindt u de exacten kosten voor het laten maken van uw complete website. Denk hierbij aan advies bij het kiezen van een bedrijfsnaam, een eigen logo, het ontwikkelen van een goede structuur voor uw website, webteksten en fotografie. Wij zorgen ervoor dat uw eigen domein op onze servers komt te staan voor de hosting van uw website en e-mail.

grafisch ontwerpGrafisch ontwerp

Zodra u met de offerte akkoord bent, gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw website. In deze fase wordt het concept vertaald naar een ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl alle gewenste functionaliteiten. Voor een goed ontwerp is het cruciaal om - in samenspraak met u - een praktische menustructuur te bedenken. Het resultaat van deze fase is een prachtig webdesign.

eenvoudig zelf beherenTechnische uitwerking

Pas nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de bouw van de website. In een testomgeving wordt de website volgens het gemaakte design opgebouwd. En, indien mogelijk voorzien van teksten en foto’s. U krijgt de inloggegevens om zelf uw website te kunnen beheren. Het resultaat ziet u op een tijdelijk internetadres.

zoekmachine optimalisatieOptimalisatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat uw website goed wordt opgenomen in het zoekresultaat. Daarnaast zorgen we voor een verborgen sitemap zodat Google kan zien welke pagina's worden aangepast. We koppelen uw website aan verschillende diensten voor analyse en uiteraard aan uw eigen bedrijfsvermelding op Google.

zoekmachine adverterenLanceren

Als de website definitief is, zal deze online worden gezet op de door u gewenste domeinnamen via onze eigen webservers. We controleren eventuele oude webpagina's in de zoekmachine en herschrijven deze naar de nieuwe locatie. Hierna starten we een online advertentiecampagne om hem een extra boost te geven.