adverteren

boxGoogle AdWords

Wanneer iemand zoekt in Google verschijnt er een pagina met zoekresultaten. Deze pagina bevat zogeheten organische (niet betaalde) resultaten en advertenties. Met Google AdWords bepaalt u bij welke zoekwoorden uw advertentie wordt getoond.

hoe werkt het?

Google AdWords is een veilingsysteem voor zoekwoorden. Met het AdWords systeem van Google koopt u advertentieruimte in op, de voor uw bedrijf belangrijke, zoekwoorden. Hiermee zorgt u dat mogelijke nieuwe klanten uw website gemakkelijk kunnen vinden.

waarom uitbesteden?

Iedereen kan binnen enkele minuten een Google Adwords account aanmaken en starten met adverteren. Wilt u echter optimaal rendement halen uit uw campagne, schakel dan een expert in. Wij hebben ruime ervaring met Google AdWords en u bespaart bovendien tijd.

wat kost het?

Wij rekenen 50 euro per maand voor het onderhouden van uw campagne. Voor dit bedrag zorgen we dat uw budget zo optimaal mogelijk wordt benut en sturen u aan het eind van de maand een rapport met de resultaten. Hier komt het advertentietegoed (vanaf 50 euro aan Google) nog bij.